Huis en omgeving
010___serialized1
Schloss Oldenburg
DSC_0373
IMG_1053

HUIS EN OMGEVING

Het vakantiehuis ligt in Noord-Duitsland, vlakbij de leuke universiteitsstad Oldenburg en de stad Westerstede. Het ligt op de grens van Ostfriesland met zijn vissersdorpen, waddenzee en strand aan de Noordzee. Aan de andere zijde grenst het direct aan Ammerland, een streek met prachtige bossen en meren. In de directe omgeving treft u een groot netwerk met fietsroutes (vgl. met het Nederlandse knopensysteem) door het Noord-Duitse landschap. Op nog geen 5 minuten is een prachtig meer met zandstrand voor de kinderen, of verderop het prachtige Zwischenahner Meer. Cultuur vindt u in de kleine dorpen, maar ook in Oldenburg, Leer of iets verderop in Bremen, de oude Hansestad.


Bereikbaarheid:

Het vakantiehuis is bereikbaar via de A28 (Autobahn van Leer richting Bremen), afrit Westerstede-West, daarna in de richting Remels rijden. Het bevindt zich op ong. 280 kilometer van Utrecht en 120 kilometer van Groningen. 


Plattegrond:

Slaapkamer 1


De voorste kamer is een ruime kamer van 25m2 met een tweepersoonsbed (180x200). Er is een kledingkast aanwezig, met safe, en er zijn twee openslaande deuren. 


  • Geschikt voor: 2 Personen
  • Bedden: 1 Tweepersoonsbed

Slaapkamer 2


De tweede slaapkamer is een ruime kamer met 2 aparte bedden, (80x200). Er is een meidenkast aanwezig en er zijn twee dakramen met goede verduistering aanwezig. 


  • Geschikt voor: 2 Personen
  • Bedden: 2 Eenpersoonsbedden

Slaapkamer 3


De derde slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de boerderij. Dit is een rustige en romantische slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200). Er bevindt zich een kledingklast met hanger. Het dakraam heeft een goede verduistering.


  • Geschikt voor: 2 Personen
  • Bedden: 1 Tweepersoonsbed